кадър 7/8 Редактор: За първи път ГЕРБ губят избори. За първи път

...
кадър 7/8 Редактор: За първи път ГЕРБ губят избори. За първи път
Коментари Харесай

Балабанов по 7/8 тв: Вместо да си запали по мутренски пурата след изборите, Борисов може да си я сложи на другаде

кадър 7/8 

Редактор: 

" За първи път ГЕРБ губят избори. За първи път вместо да си възпламени по мутренски пурата, Борисов може да си я постави на друго място ", с тези думи стартира днешното издание на предаването " Студио Хъ " по 7/8 тв водещият Станислав Балабанов.

Той призна, че откровено се забавлява с реакциите на някогашния министър председател, който в този момент е елементарен жител. Балабанов разшири коментара си и отвън ледера на ГЕРБ. " Някои се надяваха на министерски кресла още в понеделник ", по този начин той разяснява рецензиите, които пристигнаха от така наречен протестни партии на плана за кабинет, огласен от водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

От думите му стана ясно, че " ИТН ", която към този момент публично е първа политическа мощ в страната, няма да толерира хора, които са показали политическо бояджийство в предишното.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР